Privacy

Політика конфіденційності сайту Post It

Оновлено 03/10/2018
Ми поважаємо приватність кожного з наших відвідувачів, тому бережемо її. У цьому Документі ми пояснюємо, яким чином використовуємо вашу приватну інформацію.
У цьому Документі всі терміни використовуються у значенні, визначеному ЗУ «Про захист персональних даних»

1. Яку інформацію ми можемо збирати?

Інформація про відвідувачів включає такі відомості, як:
– ІР адреса
– Операційна система та браузер, який використовується для доступу до сайту
– e-mail адреса та Ваші письмові звернення до нас (у разі наявності такої активності з Вашої сторони)
Інформація про зареєстрованих користувачів включає такі відомості, як:
– ІР адреса
– Операційна система та браузер, який використовується для доступу до сайту
– e-mail адреса та Ваші письмові звернення до нас
– ПІБ
– Аватарка (зображення профілю або облікового запису)

2. Як ми можемо використовувати надану Вами інформацію?

Використання ваших персональних даних здійснюється у відповідності із ЗУ «Про захист персональних даних» (http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) та включає такі дії як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання, поширення, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.
Єдиною підставою для використання Ваших персональних даних є Ваша згода, яку Ви надаєте продовжуючи користуватись нашим порталом.

3. З якою метою ми використовуємо надану Вами інформацію?

    • для загального аналізу даних користувачів
    • для отримання статистики відвідуваності, трафіку, популярності сайту та аналізу загальних характеристик й поведінки користувачів
    • для визначення трендів у користуванні сайтом та подальшого розвитку активності сайту
    • для покращення сервісу та функціонування сайту
    • для запобігання та виявлення шахрайства
    • для відповідності необхідним законодавчим вимогам
    • для комунікації з відвідувачами сайту

Для скасування підписки на розсилку від сайту, скористайтеся інструкціями внизу отриманого листа.

4. З чим ви погоджуєтеся, користуючись нашим сайтом?

Користуючись сайтом (як відвідувач чи зареєстрований користувач) Ви приймаєте нашу політику конфіденційності.

5. Використання cookies-файлів

– з нашими партнерами для висвітлення реклами на нашому сайті
– з інтернет-провайдерами, компаніями та особами, які надають послуги веб-аналітики, маркетингу, реклами

6. Гарантії захисту наданої Вами інформації.

Ми використовуємо Ваші персональні дані відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних».
Ваші персональні дані використовуються виключно для конкретних і законних цілей, визначених цим Документом.
Ваші персональні дані передаються третім особам, визначених п. 5 цього Документа, виключно за Вашою згодою, наданою у порядку, встановленому цим Документом.
Ви користуєтесь усіма правами, визначеними ЗУ «Про захист персональних даних». Зокрема, ви маєте здійснювати запити щодо:
– отримання доступу до інформації, яку ми зберігаємо про Вас
– оновлення Вашої персональної інформації та виправлення можливих неточностей у ній
– видалення наданої Вами інформації
– відмови від певних способів обробки наданої Вами інформації

7. Запитання, пропозиції, скарги

При необхідності зворотнього зв’язку з нами використовуйте контактну інформацію або відповідну форму на сайті.

8. Зовнішні посилання

Ми не несемо відповідальність за інформацію, яку можуть збирати треті сторони, перехід на сайти яких може здійснюватися з нашого сайту.

9. З чим ви погоджуєтеся, користуючись нашим сайтом?

Ми регулярно оновлюємо нашу політику конфіденційності відповідно до нових законодавчих вимог та світових трендів.

Виберіть Формат
Історія
Форматований текст з посиланнями та візуалізацією
Голосування
Голосування для прийняття рішень або визначення думок
Список
The Classic Internet Listicles
Відео
Youtube, Vimeo або Vine відео